Welkom bij Althius

 

Bent u op zoek naar hoger opgeleide professionals in Engineering, Finance of Information Technology (IT) dan bent u bij ons op het juiste adres! Wij maken graag voor u een inventarisatie van uw kandidaatvereisten en zoeken daarbij de beste match.

De kandidaten en vacatures van Executives Office zijn van verschillende ervaringsniveaus van Starter tot Senior.

Door ons uitstekende netwerk in Portugal, Spanje en Italië zijn wij in staat gekwalificeerde en gemotiveerde professionals te bereiken. Onze recruiters zijn native speakers Portugees, Spaans en Italiaans waardoor wij in staat een grondige selectie te maken op basis van de juiste harde en zachte criteria. 
Dit alles voor een eerlijke prijs!

Althius verzorgt het gehele werving- en selectieproces, huisvesting en vervoer. Omdat wij het belangrijk vinden dat onze kandidaten zich snel thuis voelen in de regio investeren wij in het leren van de Nederlandse taal en laten wij hen kennismaken met sociale en/of sportieve activiteiten die aansluiten op de interesses van de kandidaat.

Voor meer informatie over onze dienstverlening en kanidaten kunt u contact opnemen met drs. R. (Rene) Smits RA of A.J.C. (Ton) van de Sande RA.